Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook

 6.99  6.50

De Gamakatsu A1 Super Hook is hèt parade paardje van Gamakatsu. Zijn naam doet ook niets anders vermoeden. Al heel wat jaren zweert een groot gedeelte van karpervissend Nederland bij deze ‘super’ haken.

De Super Hook valt onder het A1 segment van Gamakatsu. Dit betekent dat de haken in hun vorm geperst zijn. Dat maakt ze niet alleen 20% harder en 25% sterker, maar ook is de punt ongekend scherp. De haken hebben allen eerder een platte vorm dan een ronde. Tijdens uitgebreid onderzoek is gebleken dat deze ‘flat forged’ vorm vele male sterker is dan de ouderwetse ronde vorm.

De haak heeft een rechte haaksteel met een licht naar binnen gebogen haakpunt. De bocht is wijd gehouden zodat deze zich zeer gemakkelijk verankert.

De Gamakatsu A1 haken worden in Japan onder een streng toeziend oog geproduceerd en het blijven dan ook zeer unieke haken op de hengelsport markt.

Let op: Hier gaat het om de ongecoate variant. Hierdoor glimt de haak misschien iets meer, maar echte experts beweren dat deze versie langer scherp blijft. Wie zal het zeggen..

Specificaties van Gamakatsu A1 Super Hook Ongecoat (10 stuks)

Merk: Gamakatsu
Serie: A1 G-Carp
Model: Super Hook
Stuks: 10
Coating: Geen
Flat Forged
Rechte haaksteel
Naar binnen gebogen punt
Extra scherpe punt
Goede Allrounder
Zeer unieke haaks

Wissen
 Gratis verzending vanaf € 100,- of afhalen in onze winkel

  Voor 14:00 besteld, morgen in huis*

  Klanten beoordelen Naturel Hengelsport gemiddeld met een 9.5