Levertijd en bezorging

*Voor 16:00 besteld, morgen in huis – Voorwaarden snellevering

Producten die voor snellevering in aanmerking komen zijn in het categorie en zoekoverzicht gemarkeerd met een groen “Direct leverbaar” label. Deze status houdt rekening met het tijdstip, het aantal beschikbare producten op voorraad, het aantal producten in uw mandje, de levertijd van de bezorgdienst én de levertijd van de leverancier indien het een nabestelling betreft. Daarnaast geven we de levertijd van de geselecteerde producten ook aan in zowel het mandje als op de afreken pagina. Snellevering is niet mogelijk op zondagen en maandagen vanwege de bezorgtijden van DHL

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Het product zal worden verzonden naar het door u opgegeven adres. De leveringstijd staat duidelijk aangegeven bij de bestelling. Het product met de langste levertijd bepaald uiteindelijk de levertijd van de complete bestelling.

 

Hoeveel verzendkosten worden er in rekening gebracht?

Bij een bestelling boven de 100 euro rekenen wij géén verzendkosten. Bij bestellingen tot en met 100 euro geldt het volgende tarief.

Per pakket: €6,75.

Past u producht in een brievebus paket dan betaald u €3,95

 

Wat gebeurt er met de bezorging van een pakket als ik niet thuis ben?

Uw pakket zal door DHL één keer worden aangeboden op uw bezorgadres. Indien u niet thuis bent en indien mogelijk wordt het pakket vaak bij de buren afgeleverd. Mocht de bezorger geen mogelijkheid hebben het pakket af te leveren dan ontvangt u een afhaalbericht. Hiermee kunt u zelf uw pakket ophalen bij het DHL  punt dat vermeld staat op het afhaalbericht.

 

Zendingen langer dan 1.75m

Zendingen langer dan 1.75m verzenden wij via PostNL. U krijgt daar een track en trace code van per e-mail.