×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Savage Gear 3D TPE Mayfly Nymph Black

Product Code: 50674

Voorraad: In voorraad

Savage Gear 3D TPE Mayfly Nymph Black
De Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf een levensechte nimf profiel dat deze opkomende snacks imiteert. Om perfect te passen bij de uitstraling en de actie van de eendagsvlieg, de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf werd gebouwd met behulp van een 3D-scan van een echte nimf, die de kleinste fijne kneepjes vangt. Gegoten met Savage Gear's TPE materiaal, de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg nimf is sterk als rubber, maar flexibel zoals PVC, zodat de gesegmenteerde poten en staart al bewegen op de pauze en vallen, terwijl de mogelijkheid om het bot verpletterende stakingen weerstaan. Pre-opgetuigd op een intern mal hoofd en
gewapend met een super-sterke haak,
de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf biedt een ultra-duurzame, ongelooflijk realistische, easy-to-eat maaltijd die bijna trekt alles wat zwemt.

perfect te bevissen met een vliegen hengel
gewicht 2,5 gram
kleur :green olive
€ 4,75
Beschrijving

Details

De Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf draait de tafel op de vis met een levensechte nimf profiel dat deze opkomende snacks imiteert. Om perfect te passen bij de uitstraling en de actie van de eendagsvlieg, de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf werd gebouwd met behulp van een 3D-scan van een echte nimf, die de kleinste fijne kneepjes vangt. Gegoten met Savage Gear's TPE materiaal, de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg nimf is sterk als rubber, maar flexibel zoals PVC, zodat de gesegmenteerde poten en staart al bewegen op de pauze en vallen, terwijl de mogelijkheid om het bot verpletterende stakingen weerstaan. Pre-opgetuigd op een intern mal hoofd en gewapend met een super-sterke haak, de Savage Gear 3D TPE Eendagsvlieg Nimf biedt een ultra-duurzame, ongelooflijk realistische, easy-to-eat maaltijd die bijna trekt alles wat zwemt.
Extra informatie

Extra informatie

Merk savage gear
Artikelnummer 50674
Beoordelen