×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Deeper Fish Finder

Met de Deeper Fishfinders ontdek je de beste visstekken met je smartphone! Bevestig de Deeper eenvoudig aan je hengel en werp hem op de gewenste stek. Door middel van een handige app en draadloze verbinding met de fishfinder zie je de bodemstructuur, diepte en watertemperatuur op je smartphone. Zo hoef je niet per se meer met de boot het water op om de mooiste stekken te ontdekken. Ideaal voor het vissen vanaf de kant maar je kan hem natuurlijk ook gewoon gebruiken op je boot of kayak! De deeper fishfinders zijn licht, compact en gebruiksvriendelijk. Het slimme sonarsysteem verzamelt uitgebreide informatie over vislocatie en verzend dit via Wifi of Bluetooth.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

  • Deeper Night Fishing Cover (Orange)

    Omschrijving :Deeper Night Fishing Cover (Orange) De Deeper Night Fishing Cover voor nachtvissen zorgt ervoor dat een felle, knipperende LED-lamp door de doorzichtige oranje cover heen komt zodat hij op afstand en in het donker duidelijk zichtbaar is. Op deze manier raak je de Deeper nooit uit het oog. * Oranje, doorzichtige cover voor je Deeper * Hierdoor ook in het donker effectief. * Origineel Deeper onderdeel Gebruikershandleiding: Verwijder de oorspronkelijke cover en vervang hem door de doorzichtige; Schroef de cover voor nachtvissen stevig vast zodat de waterdicht markeringen op de Deeper en de doorzichtige cover perfect overeenkomsten; Zet de Night Fishing Mode aan op de Deeper App en een ultrafelle LED gaat aan. Zorg ervoor dat de cover voor nachtvissen stevig vast en dicht zit. Als hij correct is aangebracht, wordt hij nooit nat en raakt niet beschadigd. Cover voor nachtvissen is ideaal voor mistig, regenachtig weer. Door de feloranje cover is de Deeper zichtbaar in alle weersomstandigheden op elk moment van de dag.
    Meer info
    € 12,95

  • Deeper Flexibele Arm 2.0 ( boot -bellyboot- kayak)

    Omschrijving : Deeper Flexibele Arm 2.0 ( boot -bellyboot- kayak) De Deeper Fishfinder wordt bewegend opgehangen aan de Deeper bootsteun 2.0 en daardoor wordt voorkomen dat de verbinding verbroken kan worden, indien deze geheel onder water komt. De G-klem kan maximaal een breedte aan van 70 mm. Actief ontwerp wat mee beweegt met de golven: De nieuwe Flex Arm 2.0 kan zich aanpassen tot op 20 cm na montage. Hierdoor blijft de sonar op het wateroppervlak, waardoor constante verbinding met uw smartphone gewaarborgd is. Supersterke klem: De nieuwe G-klem is supersterk. Hij kan veilig worden vastgezet op elk object op uw boot dat 70 mm of dunner is. Extra lang: Met zijn 79 cm kan de nieuwe Flex Arm 2.0 op verschillende manieren gepositioneerd worden en gebruikt worden op nog meer verschillende types boten. Een sterke, flexibele montage-optie: Binnen enkele seconden te installeren zonder boren. Kan een last tot wel 20 kg dragen. Gemaakt in de EU van zeer sterk materiaal. Flexibele kolom voor snelle, eenvoudige aanpassing van de hoogte bij het verplaatsen van de ene naar de andere boot. Geschikt voor gebruik onder alle omstandigheden en bij hogere sleepsnelheden. 1.Plaats de veiligheidsband op uw Flexible Arm Mount. Hierdoor weet u zeker dat u de arm met daaraan de Deeper Sonar niet kwijtraakt. 2. Bevestig nu de Deeper Sonar aan uw Flexible Arm Mount. Plaats de plastic knoop in het onderste bevestigingspunt van uw Deeper, en draai de schroef in het middelste bevestigingspunt stevig vast. 3. Bevestig de G-klem aan een willekeurig element op uw boot dat 70 mm of dunner is. Zet nu de veiligheidsband vast op uw boot of kajak. 4. Pas de flexibele kolom zo aan dat uw Deeper Sonar net onder het wateroppervlak gepositioneerd is.
    Meer info
    € 66,90

  • Deeper Phone Holder

    Omschrijving : Deeper Phone Holder De Deeper Smartphone Mount is een duurzame oplossing om je smartphone aan het handvat van een hengel te bevestigen. Hierdoor kun je met ‚‚n hand de sonargegevens bedienen terwijl je een hengel vasthoudt, en met de andere hand de Deeper binnenhalen. * Optimaal gebruiksgemak * Origineel Deeper onderdeel * Universeel passend
    Meer info
    € 15,95

  • Deeper Smart Sonar PRO+ (Wifi+GPS Fishfinder)

    Omschrijving :Deeper Smart Sonar PRO+ (Wifi+GPS Fishfinder) De Deeper Fish Finder Pro+ stuurt beelden door middel van WiFi of GPS door naar je smartphone of tablet. De innovatieve sonar wordt gebruikt om de plaats van vissen, de diepte van het water, de watertemperatuur en de bodemstructuur te scannen. Deeper Smart Sonar PRO+ De draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar je smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die je in staat stelt nauwkeurige functie- en vis vind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van vissersboten. Interne GPS-ontvanger De Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger die het apparaat in staat stelt visstekken in kaart te brengen door het maken van bathymetrische, bodemstructuur kaarten als er vanaf de kant of vanaf het water wordt gevist. Traceer extreme diepte De Deeper Smart Sonar PRO+ scant de diepte van 0,5/2 ft tot 80 m/260 ft zodat u kunt vissen in zoet water van verschillende afmetingen. Je kunt je PRO+ zonder enige moeite gebruiken in een kanaal of een meer, een groot meer of zelfs als je in een stroom waadt. Uitgebreide waterhelderheid De Deeper Smart Sonar​ PRO+ is uitgerust met een hogere scanresolutie en uitgebreid dynamisch bereik die u in staat stelt respectievelijk kleinere onderwatereenheden te vangen en zorgt voor nauwkeurigere detectie van die objecten. Wi-Fi Forward De Deeper Smart Sonar​ PRO+ bereikt tot 100 m/330 ft dat zorgt ervoor dat de PRO+ de verst uitwerpbare sonar op de markt is. Wifi-aansluiting maakt het mogelijk zowel de afstand tussen de PRO+ en de gebruiker van het apparaat te maximaliseren net als de gegevens die doorgegeven worden naar je smartphone. Belangrijke kwaliteiten De Deeper Smart Sonar​ PRO+ bevat alle met informatie gevulde functies van de PRO en nog meer! Zie alleen wat je wilt door de gevoeligheid van het apparaat aan te passen. Lagere sonargevoeligheid voor modderig water om beeldafleidingen eruit te filteren en kies hoge gevoeligheid voor kristalhelder water om zelfs maar de kleinste onderwateractie op te vangen. Het apparaat weegt maar 100 g/3,5 oz en heeft een diameter van 65 mm/2,5 ins. Hij is zeer geschikt voor gebruik met standaardhengels en -lijnen. Het resultaat van de hoogwaardige sonargegevens beschikbaar in een enkele, compacte draadloze eenheid.
    Meer info
    € 239,90

  • Deeper Pro (Fishfinder)

    Omschrijving :Deeper Pro (Fishfinder) Deeper Smart Sonar PRO maakt gebruik van een wifi-signaal om de grote afstand tussen de Deeper en de gebruiker veilig te stellen. Hij is ontworpen om op het wateroppervlak te drijven en de hele bodem en waterkolom te scannen – hij meet de diepte, temperatuur, bodemstructuur, markeert vis – en streamt dan alle informatie direct naar uw smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO is een veelzijdig, uitwerpbaar sonarapparaat dat perfect is voor vissen vanaf de kant, vanuit een kajak en voor ijsvissen. Wifi-voordeel PRO gebruikt wifi-signaal om gegevens nauwkeuriger over te brengen van een sonar naar uw smartphone. Wifi-signaal zorgt voor een verlengde afstand tussen de Deeper en de gebruiker van het apparaat tot 100 m Traceert extreme diepte PRO drijft op het water en scant onder het oppervlak tot 80 m/260 ft diep om u in staat te stellen alle diepteverschillen te traceren en de meest productieve visgebieden te ontdekken. Hi-Res bodemstructuur PRO is uitgerust met een hogere scanresolutie die objecten onderscheidt op een afstand tot 1,3 cm/0,4 ft en het vangen van kleinere onderwatereenheden mogelijk maakt. Dan weet u precies waar u op aan het vissen bent. Gratis offlinekaarten in de Boat Mode combineert de Deeper App de onderwatergegevens van de PRO met GPS-gegevens van de smartphone en maakt realtime bathymetrische kaarten die rechtstreeks op het scherm van de smartphone getoond worden. Alle kaarten kunnen gratis worden gedownload bij gebruik van de Deeper App. Intern wifi-toegangspunt U hebt geen wifi-internetaansluiting of mobiele data nodig op uw visstek! De Deeper beschikt over een intern wifi-toegangspunt die u kunt aansluiten op uw smartphone of tablet. Het enige wat u moet doen is de wifi op uw smartphone inschakelen en aan te sluiten op het Deeper-toegangspunt. U kunt uw Deeper op elke plek in de wereld aansluiten, zelfs in het regenwoud van de Amazone. Belangrijke opmerking: Als u een korter aansluitbereik hebt, schakel de Mobiele Data en/of Wi-Fi Assist op uw smartphone uit. Geen mobiel signaal of datagebruik nodig bij het gebruik van de Deeper.
    Meer info
    € 190,90

  • Deeper CHIRP+ winterbundel

    Omschrijving : Deeper CHIRP+ winterbundel Een compleet Deeper-pakket voor een wel heel aantrekkelijke prijs! De prijs is gelijk aan die van een losse Deeper Chirp+, maar nu krijg je er accessoires bij met een waarde van € 60,-. Deze deal bestaat uit: - Deeper CHIRP+ - Fluo-Green Night Cover - Nekwarmer - Thermos Deeper CHIRP+ De Deeper CHIRP+ is ’s werelds eerste uitwerpbare visvinder met GPS en wifi die gebruik maakt van CHIRP-technologie. De drie frequenties van de scanstraal, superieure helderheid en extreme nauwkeurigheid maken hem ideaal om snel schuilplaatsen van doelsoorten te vinden, roofvissen en visscholen te lokaliseren, en om in extreem diepe wateren te vissen. Met CHIRP+ heb je het strategische voordeel om meer, sneller en beter te vangen Fluo-Green Night Cover Met de Deeper Night Cover kun je de Deeper fishfinder ook ’s nachts of tijdens mistig regenachtig weer gebruiken! Een felle, knipperende LED-lamp schijnt door de doorzichtige, fluo-green cover heen zodat de Deeper op afstand en in het donker duidelijk zichtbaar is! Nekwarmer Deze stijlvolle nekwarmer houdt je ook tijdens dagen met guur weer lekker warm. Gemaakt van een lichtgewicht, ademende en vochtafvoerende stof. Met deze behaaglijke nekwarmer bescherm je jezelf tegen de elementen en blijf je warm. Specificaties Deeper Winter Bundle Chirp+ Deeper Chirp+ Materiaal: ABS met inzetstukken van titanium Kleur: Legergroen Diameter: 6,5 cm Gewicht: 100 gram Accu: Lithium-polymeer, 3,7V herlaadbaar Oplader: 110V / 240V, Micro USB Sonar type: CHIRP met 3 frequenties Verbindingtype: Wi-Fi Wi-Fi bereik: 100 meter Maximale diepte: 80 m Minimale diepte: 0,5 m Temperatuurbereik: van -20℃ tot 40℃ Nauwe CHIRP 675 KHz (hoek van de kegel 7 graden) Middelbrede CHIRP 290 KHz (hoek van de kegel 16 graden) Brede CHIRP 100 KHz (hoek van de kegel 47 graden) Compatibiliteit: vanaf iOS 11.0 en Android 4.4
    Meer info

    Normale prijs: € 379,99

    Special Price € 314,95

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)