×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mitchell Adventure Fire Quiver 272

Product Code: 999901

Voorraad: In voorraad

Mitchell Adventure Fire Quiver 272
De Mitchell Adventure Fire combo's hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De combo's kenmerken zich door een fraai ontwerp dankzij de gebruikte kleuren.

De set bestaat uit een HR glasvezel blank met TS geleidenogen. Hierdoor is ook het vissen met een gevlochten lijn mogelijk. Deze quiverhengel is 2.70 meter lang en heeft een werpgewicht van 20-80 gram. De hengel bestaat uit 2 delen en heeft een gewicht van 219 gram. Op de Mitchell Quiver hengel zit een Mitchell molen waarop een kwaliteitslijn is voorgepoeld.
€ 35,75
Beschrijving

Details

De Mitchell Adventure Fire combo's hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De combo's kenmerken zich door een fraai ontwerp dankzij de gebruikte kleuren. De set bestaat uit een HR glasvezel blank met TS geleidenogen. Hierdoor is ook het vissen met een gevlochten lijn mogelijk. Deze quiverhengel is 2.70 meter lang en heeft een werpgewicht van 20-80 gram. De hengel bestaat uit 2 delen en heeft een gewicht van 219 gram. Op de Mitchell Quiver hengel zit een Mitchell molen waarop een kwaliteitslijn is voorgepoeld.
Extra informatie

Extra informatie

Merk Mitchell
Artikelnummer 999901
Beoordelen