Korda Pop Up Maize IB Yellow

 3.59

Omschrijving: Korda Pop Up Maize IB Yellow

Korda Fake Food Pop-up Maize,
Korda pop-up mais is een geweldige aanvulling op onze fake food range. Het is iets groter en heeft dus meer drijfvermogen dan het al eerder gelanceerde “pop-up corn”. Danny heeft namelijk niet alleen erg veel tijd gestoken in het testen, maar hij heeft tijdens de ontwikkeling uitvoerig onderzoek gedaan naar de meest effectieve attractors voor het gebruik in soft fake food.
Danny zegt: “ik heb ontzettend veel tijd en moeite gestoken om de juiste formule te vinden waardoor ons soft fake food zo uiterst effectief is. Ons aas is daarom compleet anders dan al het andere fake food dat op de markt aangeboden wordt. Korda fake food bevat namelijk onze eigen favoriete attractor-combinaties die wij zelf al jaren gebruiken in ons zelfgemaakte haakaas, deze unieke en bewezen attractors zijn nu in het fake food verwerkt.”
Korda Pop-up Maize heeft een zeer hoog drijfvermogen en daardoor ideaal om te gebruiken als pop-up of snowman presentatie.
Korda pop-up maïs is verkrijgbaar in vier versies, Banoffee (wit), Citrus Zing (groen), Fruity Squid (roze) en de immer populaire IB (geel).

 Gratis verzending vanaf € 100,- of afhalen in onze winkel

  Voor 14:00 besteld, morgen in huis*

  Klanten beoordelen Naturel Hengelsport gemiddeld met een 9.5