Korda Dark Matter Rig 20lb Size 4

 2.95

Omschrijving : Korda Dark Matter Rig 20lb Size 4

Er is veel aandacht besteed aan deze geweldige allround rig. Korda’s Neil Spooner gebruikt deze rig al jaren en heeft hem tot in de uiterste puntjes geperfectioneerd. Deze rig kunt u werkelijk naar ieder water meenemen en daarnaast kan er met deze rig gevist worden op karpers van alle formaten.

De Wide Gape haak zorgt voor een uitstekende inhaking en door de toevoeging van een kort stukje krimpkous zal de haak nog agressiever indraaien in de bek van de karper. Een klein stukje siliconenslang op de schacht van de haak zorgt ervoor dat de hair uit komt bij het optimale punt. Dit zorgt ervoor dat de haak super snel prikt.

De rig wordt geleverd met gratis extender hair stoppers, waardoor er met alle soorten aas in verschillende groottes gevist kan worden. Verder kunt u ook eenvoudig de afstand tussen het aas en de haak aanpassen waardoor u verzekerd bent van de beste inhaking.

Als laatste is deze rig geknoopt met het revolutionaire Dark Matter gevlochten materiaal. Dit materiaal is zwaar en zinkt ongelooflijk goed. Hierdoor worden de contouren van de bodem perfect gevolgd, waardoor de onderlijn niet opgemerkt kan worden door een azende karper.

Korda Dark Matter Rig
Trekkracht: 20lb
Haakmaat: 4
Weerhaak: Ja
Geweldige allround rig
Wide Gape haak
Kort stukje krimpkous
Klein stukje siliconenslang
Uitstekende inhaking
Gratis extender hair stoppers
Geschikt voor alle soorten aas
Dark Matter gevlochten lijn
Volgt de contouren van de bodem

 Gratis verzending vanaf € 100,- of afhalen in onze winkel

  Voor 14:00 besteld, morgen in huis*

  Klanten beoordelen Naturel Hengelsport gemiddeld met een 9.5