×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Berkley Nanofil Transparent 0,20mm

Product Code: 1242403

Voorraad: In voorraad

Berkley Nanofil Transparent 0,20mm
De nieuwe Berkley NanoFil lijn is een revolutie op het gebied van vislijnen. De NanoFil lijn is geen nylon naar maar ook geen gevlochten lijn. Het is gemaakt van mix van beide. De lijn heeft geen rek en is enorm sterk en toch erg dun. Hierdoor kan er met een dunnere lijn gevist worden dan gebruikelijk.

De lijn is erg soepel waardoor er zeker verder geworpen kan worden met NanoFil dan met welke andere lijn dan ook. Al vele fieldtesters hebben hun persoonlijk record verbroken toen zij gingen vissen met deze lijn.
Voor het knopen van NanoFil zijn speciale knopen aangeraden. Deze knopen staan in de video en op de verpakking van de spoel.

De voordelen op een rij:
* Dunner vissen mogelijk
* Geen rek
* Hoge gevoeligheid
* Verder werpen
* Geen geheugen
€ 11,00

* Verplichte velden

€ 11,00
Beschrijving

Details

De nieuwe Berkley NanoFil lijn is een revolutie op het gebied van vislijnen. De NanoFil lijn is geen nylon naar maar ook geen gevlochten lijn. Het is gemaakt van mix van beide. De lijn heeft geen rek en is enorm sterk en toch erg dun. Hierdoor kan er met een dunnere lijn gevist worden dan gebruikelijk. De lijn is erg soepel waardoor er zeker verder geworpen kan worden met NanoFil dan met welke andere lijn dan ook. Al vele fieldtesters hebben hun persoonlijk record verbroken toen zij gingen vissen met deze lijn. Voor het knopen van NanoFil zijn speciale knopen aangeraden. Deze knopen staan in de video en op de verpakking van de spoel. De voordelen op een rij: * Dunner vissen mogelijk * Geen rek * Hoge gevoeligheid * Verder werpen * Geen geheugen
Extra informatie

Extra informatie

Merk Berkley
Artikelnummer 1242403
Beoordelen